Sunday Service

Jahreslosung 2016
Motiv von Stefanie Bahlinger, Mössingen
Welcome to Kreuzkirche Baptist Church Neumünster

As a community we are made up of individuals from a variety of backgrounds, lifestyles and countries.

Gemeindehaus

We are united in Jesus Christ our Lord, who loves, helps and guides us in the different circumstances of our lives. Treffen im GruppenraumWe would love to welcome you from whatever walk of life you come from.

Sunday service is at 10.00am, Communion is celebrated on the first Sunday of each month.

Please browse our website for other meetings and activities, contact us via e-mail or meet us at our location, having a cup of coffee after Sunday service.

Losung und Lehrtext für Samstag, 16. Dezember 2017:

Weh denen, die Unheil planen, weil sie die Macht haben!
Micha 2,1

Jesus rief sie zu sich und sprach zu ihnen: Ihr wisst, die als Herrscher gelten, halten ihre Völker nieder, und ihre Mächtigen tun ihnen Gewalt an. Aber so ist es unter euch nicht; sondern wer groß sein will unter euch, der soll euer Diener sein.
Markus 10,42-43