Sunday Service

Jahreslosung 2016
Motiv von Stefanie Bahlinger, Mössingen
Welcome to Kreuzkirche Baptist Church Neumünster

As a community we are made up of individuals from a variety of backgrounds, lifestyles and countries.

Gemeindehaus

We are united in Jesus Christ our Lord, who loves, helps and guides us in the different circumstances of our lives. Treffen im GruppenraumWe would love to welcome you from whatever walk of life you come from.

Sunday service is at 10.00am, Communion is celebrated on the first Sunday of each month.

Please browse our website for other meetings and activities, contact us via e-mail or meet us at our location, having a cup of coffee after Sunday service.

Losung und Lehrtext für Mittwoch, 28. Juni 2017:

Die Himmel erzählen die Ehre Gottes.
Psalm 19,2

Als Jesus aus dem Wasser stieg, sah er, dass sich der Himmel auftat und der Geist wie eine Taube herabkam auf ihn. Und da geschah eine Stimme vom Himmel: Du bist mein lieber Sohn, an dir habe ich Wohlgefallen.
Markus 1,10-11